10 maart 2010

Ahum ...


Volgens de chinezen ben ik een draak. Ik ben serieus geneigd om te denken van 'onnozelaars wat weten gijle daar nu van'. Maar stel nu dat het allemaal waar is, dat het allemaal klopt, dat je aan de hand van de sterren, de stand van de maan, het weer, de windrichting, de dag van uw geboorte, de kleur van uw ogen, de positionering van de koeien in de wei en noem maar vanalles op ... uw toekomst kan bepalen. Dat zou toch één en al zotjes zijn, niet waar?
Maar goed een mens moet maar openstaan voor vanalles en nog wat zekers. Laat ons even zo denken.

DE DRAAK
HOOFDKENMERKEN:
actief, alert, vastberaden, zelfverzekerd, ondernemend, veelzijdig, openhartig, veerkrachtig, gewetensvol, impulsief, fortuinlijk, leider, enthousiast, energiek, succesvol, sentimenteel, vitaal, warmhartig, moedig, wantrouwig, snoeverig, star, lichtzinnig, flirterig, mateloos, scherpe tong.

alles wat ik dus niet ben *lacht* buiten sentimenteel dan *knipoogt* en warmhartig toch een beetje *bloost*

IN DE LIEFDE:
hartstochtelijk, trouw en oprecht, doch veeleisend! erg moeilijk te verleiden, behalve op seksueel gebied, want de draak houdt erg van seks en is niet altijd even trouw, ook al zegt hij van wel! Draken wisselen vaak van partner of hebben vaak partners erbij.

geen commentaar

VRIJE TIJD:
Draken zijn graag met anderen samen, zolang ze de bijeenkomst zelf maar organiseren, anders komen ze vaak niet opdagen. Ze zijn dol op feesten en bezoeken graag de natuur. Meditatie of yoga en zijn verder dol op winkelen, tekenen, knutselen, maar vooral op archeologie.

uhu tekenen enzo inderdaad zo

VRIENDSCHAP:
Draken kunnen erg goed omgaan met apen, slangen en ratten, maar hebben vaak ruzie met honden.

Soit! Het is nog al iets.
Maar wat zegt het nu voor dit jaar?


Draken verdiep je niet al te veel in de 'handel en wandel' van de wereld. Verlies je er niet te diep in, laat je niet van streek maken in 2010. Dat geldt zeker voor de Draken vanaf 1952. Het leven dat je nu leeft is eenmalig. Kijk met bewuste ogen om je heen naar prettige zaken, in je eigen levenssfeer. Of in je diepste binnenste, je bent rijk. Het wordt een goed jaar om aan je talenten te werken, je creativiteit tot grote hoogte te laten opbloeien. Maak gebruik van je begaafdheid. Je scherpe intuïtie zal je verder de weg wijzen.

mijn intuïtie leidt me meestal nergens naar, maar goed ik zal mijn begaafdheid gebruiken beste chinezen! merci voor de voorspelling *ahum*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten